Title Image

Kontribution

Skicka regelbundna eller enstaka live-sändningar från där det händer till kontrollrummet på en TV-kanal.

Direktsändning

Intinors Direkt-länkar används bland annat till sport- och nyhetssändningar såväl som livesändningar från event, festivaler, invigningar, föreläsningar och konferenser.

 

Intinor Direkt-länk finns i mobila format för att du enkelt ska kunna live-sända från olika platser med hjälp av Internet eller andra IP-nät. Med en Direkt-mottagare i kontrollrummet kan en TV-kanal ta emot live-sändningen och klippa in den i sin produktion. ISS, Intinors system för statistik och övervakning hjälper till med test, verifiering och felsökning av nätverksförbindelser.

 

Berätta för oss om vad ni skulle vilja göra så skissar vi på en lösning som passar just er.

Exempel 1
ICON Studios

ICON Studios är ett välmeriterat produktionsbolag som bland annat producerar trav, hockey och fotboll från sina OB-bussar. Med Intinors Direkt-länkar installerade i alla fordon kan de enkelt och kostnadseffektivt sända och distribuera produktionen till TV-kanaler, som exempelvis SVT och TV4, eller länka direkt till web TV.

Exempel 2
CHYRONHEGO

Med Direkt-länkar installerade på tiotalet fotbollsarenor runt om i Finland kontribuerar man enkelt HD-produktionerna till Helsingfors. Där står Intinor Direkt-routrar redo att ta emot, vidaresända och spela ut live-materialet. Enheterna knyts samman, videoströmmarna övervakas och allt kan fjärrstyras via ISS – Intinors system för strömövervakning och management. Timo Lapinoja, Managing Director, ChyronHego Finland Oy konstaterar att ”Intinor levererar en perfekt lösning vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt att leverera fotboll till tittarna!”

Läs gärna mer i ChyronHego Fi usecase för mer information!