Title Image

Support

Full support hela vägen

God service och support är fundament i vår kärnverksamhet och skapar tillsammans med våra produkter attraktiva erbjudanden till dig som kund. Lika viktigt som det är för oss att erbjuda bra produkter och lösningar, lika viktigt och prioriterat är det att ge bra service och support.

 

Eftersom vi oftast hyr ut produkterna med 12-månaders avtal vet vi således att vi måste leverera bra system med bra support för att avtalen ska förlängas. Som kund till Intinor riskerar du inga extra kostnader på grund av eventuellt krånglande utrustning och kan känna dig trygg med att få en helhet som fungerar. Vi gläder oss över att i princip varenda avtal förlängs – vi tar det som ett gott kvitto på vårt arbete och är tacksamma för förtroendet.

Supporten är öppen kontorstid (08-17, helgfria vardagar) Telefon: 090 – 349 39 05

Vi hjälper dig
Helpdesk ingår

Alla våra avtalskunder får tillgång till vår helpdesk bemannad med duktiga tekniker. Den är öppen kontorstid (08-17 helgfria vardagar). Finns behov av support utanför kontorstid finns möjlighet att köpa till detta. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning!

No supportSilverGold (standard)Platinum
ISS observer
ISS operator-
ISS remote control (and API remote)-
E-mail support-
Phone support--Mo-Fr 08:00-17:00 CETMo-Fr 08:00-21:00 CET
Weekend support--on requeston request
Software upgrades-
Version Migration Support--
Response time-1 working day2 hours1 hour
Training--2 hours / year2 hours / year
HW replacement-within 30 dayswithin 2 dayswithin 2 days