Title Image

Samarbete med andra företag

Genom att samarbeta med andra företag kan Intinor erbjuda mer kompletta lösningar inom flera områden.

eavestonemediaScreen9 Telenor logo

WEBB-TV

StayLive

StayLive AB distribuerar streaming-plattformar till företag, föreningar och andra organisationer runt om i hela Sverige. Intinor är ett mycket värdefullt komplement till vår verksamhet och tillsammans kan vi erbjuda en bredare tjänst till våra kunder.

Solidtango

Solidtango levererar framtidens TV – på dina villkor. Intinors Direkt-länkar i kombination med Solidtangos streaming-plattform gör det magiskt enkelt att direktsända webb-TV i bästa tänkbara kvalité. Solidtango har ett väl utvecklat system för playkanaler och med möjlighet att erbjuda pay-per-view såväl som integration i sociala medier är det ett mycket fördelaktigt koncept. Tillsammans har vi hjälpt kunder sända direkt från rally-bilar, segelbåtar, fotboll, innebandy och hockey såväl som från seminarier, företags-TV och liknande.

Evestonemedia

eavestonemedia – din naturliga partner för distribution av webb-TV både live och on-demand. Genom sitt samarbete med Limelight Networks Inc, världens största streaming-nätverk, har eavestonemedia lösningen oavsett om du visar en film en gång i veckan eller har en miljon sidvisningar per dag. Genom Limelight Networks erbjuder eavestonemedia en full uppsättning av öppna API: er så att det passar dina behov. Dra fördel av den intelligenta plattformen, expertis och en medialeverantör i världsklass. eavestonemedia kör ett globalt leveransnätverk så att du kan fokusera på din affär.

Screen9_logo

Screen9

Screen9 är den tekniskt ledande videoplattformen (OVP) för professionellt bruk. Screen9 tillhandahåller videolösningar för mediahus, företagsintranät, event- och kommunikationsbolag, e-handlare mm. Tekniken inkluderar all hantering av video från uppladdning eller livesändning, konvertering, hantering till publicering och statistisk uppföljning. Screen9 samarbetar med de ledande globala CDNerna för att garantera en optimal distribution oavsett antal tittare och deras geografi. Screen9 har kontor i Stockholm, Göteborg och Krakow

Produktion

ICON Studios

ICON Studios är ett produktionsbolag från Skellefteå med stor erfarenhet och kompetens av sportsändningar inom trav, hockey och fotboll. Med lokal utgångspunkt har ICON Studios större delen av Sverige som sitt arbetsfält och kan tack vare Intinors Direkt-länkar kostnadseffektivt producera och distribuera för webb-TV och TV-produktioner direkt från sina OB-bussar.

Mediemerah

Mediemerah är ett produktionsbolag som gärna tar helhetsansvar, men som också erbjuder spetskompetens, inom OB-produktion och webb-TV. Mediemerah jobbar även som kommunikationsrådgivare för att innehåll, genomförande och distributionskanal ska bli en helhet. Mediemerah använder Intinors Direkt-länkar för att kunna garantera högsta kvalité på sina live-event, och uppskattar den extra tryggheten som Intinors övervakningssystem och enkla gränsnsitt levererar.

monday_logo

Monday

Monday är ett TV- och filmproduktionsbolag med kontor i Danmank, Sverige och Norge. Monday gör alltifrån reportage till större format som Proffsdrömmen – och livesändingar. Återkommande kunder är TV4 Gruppen, Cmore, MTV, och SBS.

Datanät

bredband2

Bredband2

Intinor kan genom ett samarbete med Bredband2 erbjuda kompletta lösningar för distribution eller live-sändning av TV som även omfattar dataförbindelser via fiber.

net1-logo

Net1

Net1 tillhandahåller ett mobilt bredband med riktigt bra yttäckning i Sverige, Norge och Danmark. Kombinationen net1 och Intinor Direkt-länk möjliggör mobila live-sändningar på webben och i nödfall även inslag i broadcast-TV. Oftast är det bättre att använda fasta nät eller 4G för direkt-sändning, men när det inte är möjligt eller om man är beroende av täckning i svåråtkomliga områden så är det bra att ha en net1-router med sig.

Telenor

Telenor har idag Sveriges bästa 4G-nät som fungerar väl även i broadcast-sammanhang. Intinor erbjuder inbyggda 4G-modem i såväl mobila länkar som ryggsäck och till detta kan våra kunder få skräddarsydda dataabonnemang och telematik-lösningar från Telenor.