Title Image

Vi välkomnar Ola Johansson

Vi välkomnar Ola Johansson

Vi vill välkomna Ola Johansson till oss på Intinor, Ola kliver in på tjänsten som ”supportansvarig” där han ska vidareutveckla vår support och även jobba med tester och utvärderingar. Vi har alltid lagt väldigt stor vikt vid att jobba nära våra kunder och vi är övertygade om att Ola kommer ta vår support till nästa nivå, både för våra kunder vårt starkt växande nätverk av internationella återförsäljare.

Ola startade sin TV-karriär för drygt 26 år sedan med att bygga upp Umeås Lokala TV4-nyheter. Där har han bland annat jobbat som fotograf, ljudtekniker, bildproducent och sedan 2008 som teknikchef för TV4 Umeå. Sedan 2014 har Ola även ansvarat för flera stora system hos TV4 Nyheterna (Stockholm), system för bland annat kameror, redigeringar, videohantering och schedulering.

Ola Johansson:
”Min långa och gedigna erfarenhet av video och ljud (och annan teknik) kommer att vara ett bra komplement hos Intinor, erfarenheten från hur användarna förväntar sig att produkten ska fungera och att själv komma med idéer och funktioner. Känns jättekul att kunna få vara med och påverka och driva Intinor framåt.”